Service

Behöver du akut hjälp eller bara en översyn?

 

Ring eller maila oss så ger vi dig kvalificerad hjälp med allt som rör din värmepump och ditt värmesystem. Vi har bred och djup kompetens inom värme, vvs, kyla, ventilation, styr & regler och närliggande områden. Vi är specialutbildade av Nibe och IVT, som är ledande i Europa inom värmepumpar. Dessutom är vi Auktorisererade VVS-installatörer med Säker Vatten behörighet som försäkringsbolagen kräver samt certifierade kyltekniker.

 

 

Du når oss vardagar mellan 07.00 till 16.00 .

Telefon 08 – 708 75 00

 

Varför service?

 

Värmepumpen är en fantastisk maskin, både för plånboken och miljön, som för det mesta bara går och går.

 

Värmepumpen är dock också en maskin som behöver service och underhåll, som vilken annan maskin eller bil som helst. När det gått några år sedan du installerade din värmepump kan det vara hög tid att försäkra sig om att den fortfarande ger dig mesta möjliga besparing. Dessutom ger vi dig en allmän översyn av värmepumpen för att upptäcka eventuella skador som annars kan orsaka onödiga driftstopp. Allt för att du ska få en så bekymmersfri och ekonomisk uppvärmning som möjligt.

 

Kanske har du ställt om inställningarna i värmepumpen, byggt ut ditt värmesystem eller glömt att rengöra smutsfiltren? Ring oss så hjälper vi dig att optimera din värmepumps drift så den åter gör de besparingar som den gjorde när den installerades.

 

SÅ HÄR ENKELT FÅR DU HJÄLP!


 

 

 

RING/MAILA VÅR SERVICE -> BESKRIV DITT PROBLEM -> VI BOKAR SERVICETID -> ARBETE UTFÖRS